J'el paso van de Gasthoeve

klik HIER voor de volledige afstamming op HIPPOMUNDO:ArgentanArgentinus

Dorle


Thunder vd Zuuthoeve


NimmerdorJura van Sint-Maarten

Landlady

J'el paso vd GasthoeveLandgraf ILatano

Sanka


Querida van't Gasthof


Blue Tom XXBlue Bottle

Regalia XX

Fotos

Stal de Eyckenhoeve

© Design by Liesbet LauwensJ'el Paso van de Gasthoeve


°2009   BWP  1m71J'el Paso is een dochter van Thunder vd Zuuthoeve en Querida van't Gasthof. Thunder van de Zuuthoeve is een van meest succesvolle hengsten van de afgelopen jaren. Hij heeft zelf op 1m60 niveau gesprongen onder Jos Lansink en Jan van Dijck. In de fokkerij is hij de afgelopen jaren zeer succesvol geweest. Denk maar aan nakomelingen als Domino en Jos Verlooy, Eldorado van't vijverhof en Gregory Wathelet, Depardieu vh Kiezelhof en Guy Williams, Cor vd wateringhoeve met Karel Cox, ...


Querida is een dochter van Latano. Zij is altijd ingezet in de fokkerij en heeft verschillende nakomelingen. Eén van haar bekendste nakomelingen is Cippolini vd Gasthoeve. Een zoon van Darco. Cippolini is succesvol op het hoogste niveau onder de canadese amazone Elicia Edgar. Voordien werd hij gereden door Harry Smolders. Gin Fizz vd Gasthoeve, ook een zoon van Darco, Loopt internationaal.

Volume vd Gasthoeve, ook een dochter van Darco, is de moeder van Farfelu de Printemps die 1m60 springt. Farfelu is een zoon van Action-Breaker en werd in 2015 kampioen van Canada onder de Canadese ruiter Jill Henselwood.  Kaliente de Printemps, de vollebroer van Farfelu, is reeds zeer succelvol in de internationale jonge paarden rubrieken onder de Italiaanse ruiter Gianluca Gennusa.


J'el Paso is drachtig voor 2017 van Tangelo van de Zuuthoeve.